Ester Ter Hoeve, personal trainer & orthomoleculair therapeut:

"I

Ontdek de synergie van Reiki en ademwerk voor holistische genezing en welzijn bij Spirit Road. Ik geloof sterk in het bevorderen van balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik streef ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin jij je kunt verkennen, genezen en groeien. Ontdek de kracht van Reiki en ademwerk en laat mij je begeleiden op je reis naar een leven in balans en welzijn.

 

Reiki

Mijn focus ligt niet alleen op het herstellen van het lichaam en geest, maar ook op het begeleiden van de ziel op hun reis naar hoger bewustzijn. Dit doe ik middels Reiki. Reiki is een krachtige methode die gericht is op het herstellen en bevorderen van welzijn.

Reiki kan verlichting bieden en bijdragen aan het genezingsproces.

 

Ademwerk

Ademwerk, ook wel bekend als "breathwork", omvat verschillende ademhalingstechnieken om het fysieke, mentale en emotionele welzijn te bevorderen. Van diepe buikademhaling tot meer gestructureerde patronen, bewust ademen stelt je in staat om spanning te verminderen, stress te verlichten en hun focus te verbeteren. Het kan zelfs spirituele ervaringen opwekken en wordt vaak gebruikt als een krachtig instrument voor ontspanning, meditatie en persoonlijke

Groei.

114GEZOND&WEL, KEA BOUMANSTRAAT 114, 1095 MA AMSTERDAM